آخرین مقالات:
چگونه مشکل عدم نمایش استان و شهر را در ووکامرس حل کنیم؟
چگونه مشکل عدم نمایش استان و شهر را در ووکامرس حل کنیم؟
تحلیل رفتار مشتریان در گوگل آنالیتیکس
تحلیل رفتار مشتریان در گوگل آنالیتیکس
نحوه ایجاد محصول چند متغیره در ووکامرس
نحوه ایجاد محصول چند متغیره در ووکامرس
۱۰ ترند داغ طراحی UI که در سال ۲۰۲۴ باید دنبال کنید!

۱۰ ترند داغ طراحی UI که در سال ۲۰۲۴ باید دنبال کنید!

طراحی رابط کاربری (UI) در حال تکامل دائمی است و با ظهور فناوری‌های جدید و تغییر رفتار کاربران، همواره در حال نوآوری و پیشرفت است. در سال ۲۰۲۴، شاهد تمرکز بر تجربیات کاربری (UX) فراگیر، شخصی و بصری خواهیم بود.

طراحی UI و طراحی سایت در کرمان دو تخصص مرتبط هستند که برای ایجاد یک تجربه کاربری (UX) جذاب و کارآمد با هم همکاری می‌کنند. در حالی که هر کدام وظایف و تمرکز خاص خود را دارند، ولی برای دستیابی به یک هدف مشترک که ایجاد وب سایت‌های زیبا، کاربردی و جذاب است با هم همکاری میکنند.

 در این مقاله، به بررسی بهترین ترند‌های طراحی رابط کاربری در سال ۲۰۲۴ می‌پردازیم که باید به آنها توجه کنید:

 

1. رابط کاربری صوتی (VUI):

اولین ترند طراحی ui در سال ۲۰۲۴ VUI است. با محبوبیت روزافزون دستیارهای صوتی مانند Siri، Alexa و Google Assistant، رابط‌های کاربری صوتی (Voice User Interface) به طور چشمگیری مهم می‌شوند. رابط کاربری باید طوری طراحی شود که دستورات صوتی را به درستی درک کند و به آنها پاسخ دهد.

در طراحی UVI رابط کاربری باید به چند نکته طلایی دقت کرد، از جمله:

  • وضوح: دستورات صوتی باید کاملا واضح و قابل درک باشند. از به‌کار بردن اصطلاحات عامیانه خودداری نمایید.
  • دقیق بودن: سیستم باید توانایی تشخیص دستورات کاربر را به صورت دقیق داشته باشد.
  • طبیعی بودن: مکالمات باید تا حد امکان طبیعی باشند و به کاربر احساس صحبت کردن با یک ربات را ندهند.
  • همه کاربره بودن: همه افراد با همه توانایی ها از جمله معلولین هم باید توانایی استفاده از این دستیار صوتی را داشته باشند.
  • باخورد داشتن: سیستم صوتی شما باید توانایی بازخورد دادن به کاربر را به صورت صوتی یا تصویری داشته باشد تا کاربر متوجه شود که دستوراتش در حال پردازش است.

۲٫ طراحی UI ریسپانسیو:

ریسپانسیو بودن وب سایت در طراحی UI

امروزه دستگاه‌های هوشمند از جمله تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها متنوع‌تر از قبل شده اند و صفحه نمایش آن‌ها بزرگ‌تر شده است. در نتیجه طراحی ریسپانسیو و موبایل دوستانه از اهمیت بیش‌تری برخوردار است.

در طراحی  UIواکنشگرا باید کیفیت و رزولوشن دستگاه‌های مختلف بررسی شود و در هیچکدام از این وسایل الکترونیکی شاهد کاهش کیفیت نباشیم و همچنین عملکردی روان و کارآمد برای کاربران باشیم.

۳٫ استفاده از واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR):

واقعیت مجازی چندین سال است که به بازار جهانی ارائه شده است، در نتیجه توقع این است که در سال ۲۰۲۴ به وفور در وب سایت ها از آن استفاده شود.

AR و VR فرصت‌های جدیدی را برای تعامل کاربران با رابط کاربری به وجود می‌آورند. AR می‌تواند اطلاعات و تصاویر مجازی را به دنیای واقعی اضافه کند، در حالی که VR می‌تواند کاربران را به طور کامل در محیطی مجازی غوطه‌ور کند.

این فناوری می‌تواند در وب سایت‌هایی که خدمات آموزشی ارائه می‌دهند و وب سایت ‌های سرگرمی تجربه خرید متفاوت به مخاطبان عرضه نمایند.

۳. ریزتعاملات (Micro interactions):

ریزتعاملات تعاملات کوچکی هستند که به کاربران بازخورد و تأیید می‌دهند و به آنها کمک می‌کنند تا در رابط کاربری حرکت کنند. این تعاملات می‌توانند به سادگی انیمیشن‌های ظریف یا تغییرات در بازخورد لمسی باشند. ریزتعاملات می‌توانند رابط کاربری را جذاب‌تر و کاربرپسندتر کنند.

انواع ریزتعاملات:

  • انیمشن‌: انیمیشن‌های بارگیری به کاربران شما نشان می‌دهند که برنامه مورد نظر در حال برگیری است و باید منتظر بمانند.
  • بازخورد هاپتیک: در هنگام ضربه زدن روی دکمه‌ها یا کشیدن عنصری در صفحه نمایش بازخورد لمسی قابل مشاهده خواخد بود.
  • تغییر رنگ: از این ویژگی برای نشان دادن فعال یا غیر فعال بودن یک عنصر یا تغییر وضعیت ها استفاده می‌شود.

۵٫ هوش مصنوعی:

هوش مصنوعی (AI) به سرعت در حال فراگیر شدن در میان طراحان است و پتانسیل متحول کردن طراحی UI را دارد. AI می‌تواند برای شخصی‌سازی رابط کاربری که شامل سیستم‌های توصیه، تجربیات تطبیقی و جستجوی هوشمند است و همچنین پیش‌بینی نیازهای کاربر و ارائه تجربیات کاربری مرتبط‌تر مورد استفاده قرار گیرد.

۶٫ رابط کاربری سه بعدی:

طراحی سه‌بعدی می‌تواند رابط کاربری را جذاب‌تر و بصری‌تر کند. با این حال، مهم است که از طراحی‌های سه‌بعدی به طور متعادل استفاده شود تا از شلوغی و آشفتگی رابط کاربری جلوگیری شود. طراحی مینیمال بر روی سادگی و استفاده از فضای خالی تمرکز دارد. این نوع طراحی می‌تواند رابط کاربری را تمیزتر و کاربرپسندتر کند.

۷. Dark mode:

Dark mode گزینه‌ای است که رنگ‌های رابط کاربری را به رنگ‌های تیره‌تر مانند سیاه یا خاکستری تیره تغییر می‌دهد. این حالت می‌تواند خستگی چشم را کاهش دهد و برای استفاده در شب یا در محیط‌های کم‌نور مناسب باشد.

۸. پایدار بودن (Sustainability):

با افزایش آگاهی از مسائل زیست‌محیطی، تقاضا برای طراحی‌های پایدار در حال افزایش است تا اثرات منفی بر روی محیط زیست کاهش یابد. رابط کاربری باید طوری طراحی شود که تا حد ممکن از منابع استفاده کند و ضایعات را به حداقل برساند. بهترین شیوه رسیدن به این زمینه می‌تواند انتخاب رنگ، تایپوگرافی ،تصاویر و کد باشد.

۹. دسترسی همگانی(Accessibility ):

رابط کاربری باید دنیایی فراگیر برای همه افراد فارغ از توانایی هایشان باشد تا بتوانند تجربه و دسترسی آسان و لذت بخشی داشته باشند. که شامل استفاده از رنگ‌هایی با کنتراست بالا، متن خوانا و گزینه‌های ورودی جایگزین مانند صفحه‌کلید و خواننده صفحه نمایش می‌شود.

۱۰. شخصی‌سازی:

کاربران امروزی انتظار دارند رابط کاربری مطابق با نیازها و ترجیحات آنها باشد. رابط کاربری باید طوری طراحی شود که به کاربران امکان شخصی‌سازی رنگ‌ها، چیدمان و سایر عناصر را بدهد.

شخصی سازی به دلیل تجربه کاربری بهتر، افزایش تعامل، افزایش وفاداری کاربران و افزایش نرخ تبدیل از اهمیت زیادی برخوردار است.

نتیجه:

محبوبیت این ترند‌ها در سال‌های اخیر نه تنها کم نشده است بلکه بیش‌تر هم شده است پس با دنبال کردن این ده ترند، می‌توانید رابط‌های کاربری جذاب، کاربرپسند و بصری ایجاد کنید که در سال ۲۰۲۴ و بعد از آن موفق خواهید بود.

دیدگاه: