آخرین مقالات:
رایج ترین اصطلاحات گوگل آنالیتیکس
رایج ترین اصطلاحات گوگل آنالیتیکس
بهترین قالب های خبری وردپرس
بهترین قالب های خبری وردپرس
نحوه محصول گروه بندی شده در ووکامرس
نحوه محصول گروه بندی شده در ووکامرس
حل مشکل عدم ارسال ایمیل در وردپرس

حل مشکل عدم ارسال ایمیل در وردپرس

بررسی ایمیل‌های ارسالی وردپرس یکی از موضوعات مهم در مدیریت وردپرس است که اکثر مدیران سایت در حل مشکل عدم ارسال ایمیل در وردپرس به چالش میخورند و نمیتوانند این مشکل را حل کنند. حل نکردن این مشکل میتواند اثرات منفی بر کسب و کار شما بگذارد؛ زیرا ممکن است با حل نکردن مشکل عدم ارسال وردپرس، یک ایمیل مهم فرصت ارزشمند یا یک سفارش بزرگ را از دست بدهید. مشکل عدم ارسال ایمیل در وردپرس میتواند دلایل مختلفی داشته باشد؛ مثل اسپم بودن ایمیل های ارسالی، انجام نتظیمات نادرست سرور، اشتباه در تنظیمات وردپرس، نصب افزونه‌های اشتباه و… که در این ادامه برای هرکدام از این مشکلات بهترین راه حل را ارائه خواهیم داد.

در ادامه با مقاله حل مشکلات عدم ارسال ایمیل در وردپرس از سایت اسمارتن ارائه دهنده خدمات طراحی سایت کرمان، همراه باشید تا ۴ تا از دلایل عدم ارسال ایمیل در وردپرس، به همراه بهترین راه حل را برای شما بازگو کنیم.

مشکل ارسال ایمیل در وردپرس را چگونه برطرف کنیم؟

ارسال ایمیل در وردپرس یکی از قسمت‌های مهم سایت است که برای اطلاع‌رسانی، ارسال پیام به کاربران و… استفاده می‌شود. اما گاهی ایمیل‌ها به درستی ارسال نمی‌شوند یا اصلاً به مقصد نمی‌رسند. که این مشکل برای مدیران سایت و کاربران مشکل ایجاد میکند. در ادامه، تمام دلایل این مشکل را بررسی می‌کنیم و بهترین روش را برای برطرف کردن آن به شما یاد می‌دهیم تا ایمیل‌های سایتتان بدون مشکل ارسال شوند.

۱. تنظیمات ایمیل در وردپرس را بررسی کنید

تنظیمات ایمیل در وردپرس را بررسی کنید

الف) تنظیمات عمومی وردپرس

برای بررسی تنظیمات عمومی وردپرس برای شروع باید وارد پیشخوان وردپرس سایتتان شوید و به تنظیمات عمومی بروید. در این بخش، مطمئن شوید که آدرس ایمیل مدیر سایت به درستی وارد شده باشد.

 

ب) افزونه‌های ایمیل

اگر از افزونه‌های ارسال ایمیل مانند Contact Form 7 یا WPForms بهره می‌برید، بررسی کنید که تنظیمات مربوط به ایمیل در این افزونه‌ها به درستی تنظیم شده باشند.

اگر از افزونه‌های WPForms یا Contact Form 7 که برای ارسال ایمیل هستند استفاده میکنید، حتما بررسی کنید که تنظیمات مربوط به ایمیل در این دو افزونه به درستی تنظیم شده‌اند.

 

۲. اسپم بودن ایمیل‌ها را بررسی کنید

ممکن است بعضی از ایمیل‌ها را به خاطر فیلترهای اسپم، نتوانید آنها را دریافت نکنید. برای بررسی این مشکل صندوق اسپم و پوشه‌های دیگر ایمیل خود را چک کنید و برای تست ارسال، از آدرس‌های ایمیل مختلف استفاده کنید.

۳. تنظیمات سرور هاستینگ را بررسی کنید

یکی دیگر از دلایل عدم ارسال ایمیل، ممکن است به خاطر محدودیت‌ سرور هاستینگ شما باشد. برای رفع این مشکل باید با تیم پشتیبانی سرور هاستینگ خود تماس بگیرید و از آنها بخواهید تا بررسی‌های لازم را انجام دهند؛ همچنین باید مطمئن شوید که پورت‌های SMTP در سرور شما باز هستند و فایروال مشکلی ایجاد نمی‌کند.

۴. افزونه‌ها و قالب‌ها را بررسی کنید

گاهی اوقات ممکن است افزونه‌ها یا قالب‌های نصب شده بر روی سایتتان، با سیستم ایمیل وردپرس شما تداخل ایجاد کنند. برای حل این مشکل باید ابتدا تمامی افزونه‌ها را غیرفعال کنید و به صورت مرحله به مرحله هرکدام را فعال کنید تا ببینید کدام افزونه باعث ایجاد مشکل در ارسال ایمیل‌ها می‌شود.

 

از سرویس‌های ایمیل ثالث استفاده کنید

برای ارسال ایمیل‌های وردپرس به صورت مطمئن و بدون مشکلات اسپم، می‌توانید از سرویس‌های ایمیل مثل SendGrid، Mailgun یا Amazon SES استفاده کنید. این سرویس‌ها ایمیل‌ها را به طور امن ارسال می‌کنند که مراحل استفاده از سرویس‌های ایمیل به صورت زیر است:

  1. ثبتنام در سرویس: ابتدا در یکی از این سرویس‌ها ثبت‌نام کنید.
  2.  دریافت کلید API: پس از ثبت‌نام، یک کلید API از سرویس دریافت کنید.
  3. نصب افزونه: برای استفاده از سرویس، افزونه‌ای مثل WP Mail SMTP را نصب و فعال کنید. برای این کار به بخش پیشخوان وردپرس > افزونه‌ها > افزودن بروید.
  4. تنظیمات افزونه: وارد بخش پیشخوان وردپرس > تنظیمات > WP Mail SMTP شوید و API Key و تنظیمات سرویس ایمیل را وارد کنید.
  5. ارسال ایمیل تست: پس از تنظیمات، یک ایمیل به صورتی تست ارسال کنید تا مطمئن شوید که ایمیل‌ها درست کار می‌کنند.

جمع بندی

حل مشکل عدم ارسال ایمیل در وردپرس یکی از موضوعات مهم برای مدیران سایت است؛ زیرا با حل نکردن این مشکل ممکن است یک ایمیل مهم را از دست بدهید و این موضوع ممکن است آسیب بزرگی به کسب و کار شما بزند. مشکل عدم ارسال ایمیل در وردپرس دلایل مختلفی دارد که برای حل این مشکل باید تمام دلایل را بررسی کنید. این دلایل شامل دریافت ایمیل‌های اسپم، انجام تنظیمات نادرست وردپرس، اجرای افزونه‌های اشتباه و… میشود که برای هرکدام راه حل مناسبی وجود دارد که در مقاله به آنها پرداختیم.

دیدگاه: